Γ. Γιάννου: Πήραμε ένα “χρυσό” πόντο

Ο προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας, Γιώργος Γιάννος, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε πως η ομάδα του προσπάθησε, έμεινε ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του και ο Εθνικός θα παραμείνει στην κατηγορία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Εθνικού Φιλιππιάδας:

«Ξέραμε ότι παίζαμε με έναν ιστορικό αντίπαλο, μια μεγάλη ομάδα και είχαμε την τιμή να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου. Σ’ ένα παιχνίδι όπου χρειαζόμασταν βαθμούς. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο, παρά τις απουσίες που είχε ο αντίπαλος. Αλλά μια μεγάλη ομάδα έχει βάθος στον πάγκο της. Τα νέα παιδιά που θέλουν να παίξουν, δίνουν το 100% για να δείξουν πως αξίζουν να αγωνίζονται στην και αυτό πολλές φορές δεν είναι καλό, στην προκειμένη περίπτωση, για μας.
Προσπαθήσαμε, αλλά είμαστε της φιλοσοφίας, αν δεν μπορούμε ένα παιχνίδι να το κερδίσουμε, τουλάχιστον να μην το χάσουμε. Πήραμε ένα πόντο, που είναι «χρυσός», γιατί βλέπετε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Από εδώ και πέρα θα πρέπει να κοιτάμε όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά για το που θα φτάσει η γραμμή του υποβιβασμού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Χρειαζόμαστε και άλλους βαθμούς για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έχω την αίσθηση ότι η ομάδα θα τους πάρει και δεν θα πρέπει ο κόσμος να ανησυχεί. Ούτε να μπαίνει σε σενάρια. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν όνομα, ιστορία και παίζουν για τη φανέλα τους.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές, παρότι στην τελική προσπάθεια δεν ήμασταν καλοί, καθώς δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Υπάρχει και άγχος. Δεν ανησυχώ, ωστόσο, για την παραμονή της ομάδας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις