Μανούρας: «Ήμασταν τυχεροί που δεν μεγάλωσε το σκορ η Νίκη»

Στον παράγοντα τύχη που βοήθησε την ομάδα του μετά το πρώτο γκολ της Νίκης να παραμείνει στο παιχνίδι στάθηκε ο προπονητής των Μαύρων Αετών στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. «Στη συνέχεια θα έλεγα πως ήμασταν τυχεροί που δεν μεγάλωσε το σκορ η Νίκη Βόλου κι ευτυχώς για μας φτάσαμε στην ισοφάριση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μανούρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω την ομάδα και τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου για την άψογη φιλοξενία που είχαμε. Για μας ήταν ένα κομβικό παιχνίδι τέσσερις στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Θέλαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Παρόλο που είχαμε απουσίες διεκδικήσαμε όποιες πιθανότητες είχαμε.

Μπήκαμε μ’ ένα αμυντικό πλάνο για να διασφαλίσουμε το μηδέν στην άμυνα και να μη δώσουμε στον αντίπαλο χώρους και περιθώρια να κάνει ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο το καταφέραμε. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη ανέβασε στροφές, έγινε πιο απειλητική, δημιούργησε πιο πολλές προϋποθέσεις και από μία αδράνεια της άμυνάς μας κατάφερε να προηγηθεί.

Στη συνέχεια θα έλεγα πως ήμασταν τυχεροί που δεν μεγάλωσε το σκορ η Νίκη Βόλου κι ευτυχώς για μας φτάσαμε στην ισοφάριση με το γκολ του Μπαλτιμά και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για όλη την εβδομάδα όπως δουλέψαμε. Τα κεφάλια κάτω… Έχουμε ακόμη τρεις αγωνιστικές να πάρουμε ακόμη πέντε βαθμούς που θέλουμε μαθηματικά για να σωθούμε. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, αρχής γενομένης από το ματς της επόμενης Κυριακής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, να πάρουμε ένα «τρίποντο», που θα μας εδραιώσει στην Γ’ Εθνική.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στη Νίκη Βόλου για το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξε με πολλά νεαρά παιδιά κι αν μη τι άλλο αυτό είναι ευχάριστο».

Ο Λευτέρης Γιαννούλας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου στη συνέντευξη Τύπου:

giannoulas-mavroi-aetoi

«Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε μια πολύ δυνατή έδρα. Ήρθαμε με κάποιες απουσίες. Παίξαμε σ’ έναν όχι τόσο καλό αγωνιστικό χώρο. Πήραμε έναν χρυσό βαθμό και συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις