Θεοδώρου: «Όλα θα είναι έτοιμα για τον τελικό»


Μοιράσου το άρθρο

Βέβαιος πως, έστω και με αρκετό «τρέξιμο» μέχρι το Σάββατο, το Πανθεσσαλικό θα είναι πανέτοιμο από όλες τις απόψεις να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο εκτελών χρέη δημάρχου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου.

Παρά τις σημαντικές ελλείψεις που παραδέχτηκε πως υπάρχουν στην εγκατάσταση, δεσμεύτηκε πως με τη συνεργασία Δήμου, ΕΠΟ και αστυνομίας θα είναι όλα εντάξει από άποψη υποδομών και ασφάλειας.

Αναλυτικά ο Θάνος Θεοδώρου μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα για:

-τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο Βόλο: «Εμείς από τη στιγμή που έγινε γνωστό από την ΕΠΟ πως θα γίνει ο τελικός εδώ, αυτό μας χαροποίησε γιατί είναι διαφήμιση της πόλης. Είπαμε από την πρώτη στιγμή στην ΕΠΟ και τις δύο ΠΑΕ ότι θα συμβάλλουμε ως δήμος Βόλου για να μη χαθεί αυτή η ευκαιρία».

-τα μέτρα ασφαλείας: «Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας από τη στιγμή που πάρθηκε μια απόφαση. Έχουμε τις ανησυχίες μας, λογικό είναι, αλλά θεωρώ πως είναι δουλειά της αστυνομίας να κάνει καλά τη δουλειά της. Και θεωρώ πως θα την κάνει. Όλοι οι επιχειρηματίες ήθελαν να γίνει ο τελικός για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας».

-την ετοιμότητα του γηπέδου: «Το Σάββατο και την Κυριακή ήμασταν με τους ανθρώπους της ΕΠΟ όλη μέρα, επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις και θα συμβάλλουμε να γίνουν όσες εργασίες μάς υπέδειξαν. Έχουμε ξεκινήσει ήδη από χθες, παρότι ήταν Πρωτομαγιά, και το γήπεδο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Θα είναι έτοιμος από πλευράς υποδομών το Πανθεσσαλικό».

-το πρόβλημα με τις τουαλέτες και το ίντερνετ: «Όταν κατασκευάστηκε το γήπεδο στην ανατολική πλευρά δεν υπήρχαν τουαλέτες. Εμείς δεσμευτήκαμε πως θα βάλουμε χημικές τουαλέτες. Και το θέμα του wi-fi είπε πως θα το ρυθμίσει η ΕΠΟ. Δεν θα υπάρξει τίποτα να λείπει από το γήπεδο, να είστε σίγουροι».

-το ζήτημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των καμερών ασφαλείας: «Αυτά είναι θέματα που διαχειρίζεται η ΕΠΟ. Έχουν ξεκινήσει να τοποθετήσουν τις εγκαταστάσεις».

-τη συντήρηση του γηπέδου: «Είναι η κατάντια της χώρας μας. Το γήπεδο το διαχειρίζονται τα Ολυμπιακά Ακίνητα. Εμείς ως δήμος ζητήσαμε τη διαχείριση του γηπέδου για να το συντηρήσουμε, γιατί έχουμε αυτή τη δυνατότητα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις