Στις 10/5 το Ολυμπιακός Β.-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Τη στιγμή που ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 6/5 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 7/5 θα αναβληθεί.

Όπως όλα δείχνουν, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα από την Πιερία την Τετάρτη 10/5. ΟΙ άνθρωποι του Ολυμπιακού θα ειδοποιηθούν άμεσα για την αλλαγή της ημερομηνίας, με την ομάδα να προετοιμάζεται από σήμερα Τετάρτη για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Κώστας Μπράτσος έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές (Δευτέρα-Τρίτη) και αύριο Τετάρτη οι παίκτες θα προπονηθούν το απόγευμα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
Από την Πέμπτη το Στάδιο θα παραδοθεί στην ΕΠΟ για τις ανάγκες του τελικού του Κυπέλλου, με τους «ερυθρόλευκους» να προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά.
Θυμίζουμε, πως για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα απουσιάσει σίγουρα το τιμωρημένος Γιάννης Δωματάς (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του), ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ηλίας Σταύρου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Από εκεί και πέρα θα φανεί ποιοι από τους τραυματίες Οικονόμου, Ιωαννίδη και Πότσι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Φλίγκο, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και η διοικούσα επιτροπή αναμένεται να τον τιμωρήσει αυστηρά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις