Συνάντηση Βασιλειάδη με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ

Συνάντηση με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ στα γραφεία της έχει αυτή την ώρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης. Βασικό αντικείμενο της συνάντησης θα είναι να δοθούν στον Γιώργο Βασιλειάδη όλα τα θέματα που πρέπει να αλλάξουν στον Νόμο, προκειμένου να εναρμονιστεί με τον καταστατικό της ΕΠΟ και να μην έχουμε πάλι προσφυγές στα δικαστήρια.

Τις προτάσεις αυτές θα τις μελετήσει, προκειμένου να είναι έτοιμος στη συνάντηση με τη γενική γραμματέα της FIFA, που θα γίνει στις 18 Μαΐου. Η συνάντηση Βασιλειάδη-ΠΔΕ επρόκειτο να γίνει πριν το Πάσχα, αλλά λόγω ανοιχτών ζητημάτων που υπήρχαν μεταφέρθηκε για σήμερα.
Για τη συνάντηση είναι ενήμερος και ο επιτετραμμένος της FIFA Κωστάκης Κουτσοκούμνης, με τον οποίο ο υφυπουργός είχε ραντεβού πριν από λίγες ημέρες στην Κύπρο. Από τις προτάσεις που θα δοθούν και τις αντιδράσεις που ενδεχομένως θα υπάρξουν ενδέχεται να γνωστοποιηθούν οι απαιτήσεις της FIFA και να βγει ένα πρώτο συμπέρασμα για την στάση του υφυπουργού Αθλητισμού.
Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι προϋπόθεση για να οδηγηθεί η ΕΠΟ σε εκλογές για νέα διοίκηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις