Με Ελπίδα Σκουτάρεως ο Αλμυρός για τους “8” του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Στις Σέρρες βρίσκεται από χθες ο Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς σήμερα Τετάρτη 3/5 θα αντιμετωπίσει στις 16.00 την Ελπίδα Σκουτάρεως, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, σε «νοκ άουτ» παιχνίδι.

Σε περίπτωση που ο Γ.Α. Αλμυρού προκριθεί εις βάρος της Ελπίδας Σκουτάρεως, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση, εντός έδρας (10/5) τον νικητή της αναμέτρησης Καλαμάτα-Κερατσίνι.
Η αποστολή του Γ.Σ. Αλμυρού βρίσκεται στις Σέρρες, όπως προαναφέραμε, χωρίς τον Θανάση Αραμπατζή, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Χαλάτσης, Σταμέλος, Κοντογιωργάκης, Καψιώτης, Δημουλάς, Φαράντος, Παυλίδης, Τσιάτσιος, Κόκκας, Κυριάκος, Πλαβός, Θωμαΐδης, Ακασού, Κωτσιαρίδης, Νασιακόπουλος, Βούλγαρης, Νικηφοράκης, Κρανάς, Πραττής.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο Χρήστος Τσαλουχίδης από την ΕΠΣ Κιλκίς, με βοηθούς τους κ.κ. Γεώργιο Χριστάκογλου και Αθανάσιο Μαλανδρή από την ΕΠΣ Χαλκιδικής. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Αλέξανδρος Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις