Μια «Πριγκίπισσα» και μια «Κυρία» τα παίζουν όλα για τον τελικό

Ραντεβού με την ιστορία, δίνουν σήμερα το βράδυ Μονακό και Γιουβέντους που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Πριγκιπάτο και θέλουν αμφότερες να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κάρντιφ.

Η Μονακό του γνωστού μας Λεονάρντο Ζαρντίμ, φέτος κάνει πράγματα και θαύματα στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να επαναλάβει το θαύμα του 2004. Στα προημιτελικά απέναντι στην Ντόρτμουντ, οι Μονεγάσκοι έδειξαν ότι ξέρουν ότι φέτος είναι η ευκαιρία τους και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν, κόντρα στην έμπειρη Γιουβέντους.

Από την άλλη, η «Γηραιά Κυρία» παίζει για την πρόκριση για τον εαυτό της, αλλά και για τον Τζίτζι Μπουφόν. Το ευρωπαϊκό «Άγιο Δισκοπότηρο» είναι το μόνο που δεν έχει στην συλλογή του ο Ιταλός τερματοφύλακας και αυτό θα προσπαθήσει να πάρει στα ποδοσφαιρικά «γεροντάματα». Ωστόσο, οι Ιταλοί πάνε να ξορκίσουν τον κακό δαίμονα τους. Σε ημιτελική φάση έχουν μόλις μία νίκη σε 11 εκτός έδρας παιχνίδια, κάτι που θέλουν να αλλάξουν από απόψε το βράδυ.

Κεντίρα, Πιάτσα και Ρουγκάνι είναι εκτός για την Γιουβέντους, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σιντιμπέ για την ομάδα του Ζαρντίμ.

Οι Πιθανές ενδεκάδες:

Μονακό: Σούμπασιτς, Μεντί, Τζέμερσον, Γκλικ, Τουρέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο, Λεμάρ, Μπαπέ, Φαλκάο

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Πιάνιτς, Μαρκίσιο, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις