Μπέος: «Καλώ για τσίπουρο Σαββίδη-Μελισσανίδη»


Μοιράσου το άρθρο

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στον Βόλο, αναφερόμενος στις ελλείψεις του Πανθεσσαλικού και τον αγώνα δρόμου που γίνεται για να καλυφθούν, έδειξε σίγουρος για την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και κάλεσε για… τσίπουρο τους Σαββίδη και Μελισσανίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena Fm 89,4:

«Από τη στιγμή που αναλάβαμε εμείς τον τελικό να ξέρετε ότι θα είναι πολύ καλύτερο από το 2004 όταν πρωτοεγκαινιάστηκε το στάδιο. Γίνονται τώρα οι ζώνες ασφαλείας.

Ο διευθυντής της αστυνομίας είναι ένας άνθρωπος ευθυνόφοβος, θα προτιμούσε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Η δουλειά του αυτό σημαίνει. Δηλαδή πρέπει να τηρεί την έννομη τάξη και να προστατεύει τους πολίτες. Κακώς τους ρωτάνε που θα γίνει, πότε και πώς θα γίνει ο τελικός.

Τώρα λέει δεν έχει άδεια το στάδιο. Τόσα χρόνια είχε άδεια δηλαδή; Το 2008 είχε άδεια για τον τελικό ΠΑΟ-Λάρισας; Αυτό είναι το κατάντημα της Ελλάδος. Κάνανε ένα γήπεδο το 2004 οι ξεφτίλες χωρίς τουαλέτες. Δεν έχει ασφάλεια 10 ετών γήπεδο και έχει η Νέα Σμύρνη ή η Τούμπα;

15 συνεργεία δουλεύουν μέχρι τις 10 το βράδυ. Βάζουν ό,τι ζήτησε η αστυνομία. Αλλάζουμε κάτι πόρτες, κάτι σχάρες, αστεία πράγματα… Η δημοτική αρχή τα φτιάχνει. Γιατί από τη πλευρά τη δικιά μας είναι μια γιορτή. Μακάρι να ήταν 50.000 θέσεων το στάδιο.

Τιμή μας να φιλοξενήσουμε τον τελικό. Είχα κανένα συμφέρον εγώ να γίνει εδώ ο τελικός; Για την πόλη τους πολίτες, τα μαγαζιά το θέλαμε. Θα διεξαχθεί ένας τελικό γιορτή.

Η παρουσία του Σαββίδη, του Μελισσανίδη και η δικιά μου στους δρόμους του Βόλου δε θα επιτρέψει τίποτα, κανένα παρατράγουδο. Έχουμε μιλήσει. Αν έρθουν για πόλεμο θα με βρουν απέναντί τους.

Οι 50 δε θα υπερβούν τους χιλιάδες. Είναι ευκαιρία να αποδείξουν όλοι ότι η μετακίνηση των οπαδών πρέπει να επιτραπεί και πάλι.

Αν έρθουν από την Παρασκευή Σαββίδης και Μελισσανίδης, τους καλώ να έρθουν και οι δυο μαζί μου για τσίπουρο. Και τι τσίπουρο; 18 αστέρων…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις