Με Α.Ε. Χαϊδαρίου εκτός η Νίκη για την Α2 πόλο

Την Α.Ε. Χαϊδαρίου εκτός έδρας αντιμετωπίζει απόψε η Νίκη για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, το οποίο θα αρχίσει στις 20.45. Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ν.Ο. Χαλκίδας τα περιθώρια για τη Νίκη στένεψαν αρκετά. Όμως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει αν το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα κατακτήσει το «τρίποντο».

Σε αυτή την περίπτωση οι «κυανόλευκοι» θα μειώσουν τη διαφορά από τη σημερινή τους αντίπαλο στους δύο πόντους και θα ξαναμπούν στο κυνήγι της 4ης προνομιούχου θέσης. Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν σκέφτονται ότι μπορεί να χάσουν διότι έτσι θα παραμείνουν στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου.
Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σπύρου Τζαμτζή (που δεν παίζει στα εκτός έδρας ματς), ενώ επαγγελματικοί λόγοι αφήνουν εκτός αποστολής τον βασικό τερματοφύλακα Βασίλη Παρασκευά. Με δεδομένη και την απουσία του δεύτερου γκολκίπερ Βάιου Καρτσάνα, που σταμάτησε τις προπονήσεις επειδή πηγαίνει στην Γ’ Λυκείου, την εστία της Νίκης θα υπερασπιστεί ο τερματοφύλακας της παιδικής ομάδας Γιάννης Μόσιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις