Ισόπαλοι 2-2 Πύδνα και Θεσπρωτός

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο Κίτρος ανάμεσα στην Πύδνα και τον Θεσπρωτό, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τους φιλοξενούμενους να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία και μαθηματικά, απέναντι στους αδιάφορους, βαθμολογικά, Κιτριώτες.

Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη δεν κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμα δυο τερμάτων που απέκτησε στο 1ο μέρος με γκολ των Καραγκούνη στο 21′ και Ιορδανίδη στο 45′ και οι Ηπειρώτες αφού πρώτα μείωσαν με αυτογκόλ του Κόλα στο 62′ έφτασαν στο «χρυσό» 2-2 με τον Πέντσα στο 83′ και «σφράγισαν» το «εισιτήριο» της σωτηρίας τους.
Η Πύδνα, συνολικά ήταν ανώτερη και πέρα από τα δυο γκολ έχασε κι άλλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καραγκούνη στο 50′, όμως δεν κατόρθωσε να φτάσει στο «τρίποντο», μετρώντας την τέταρτη ισοπαλία της στα τελευταία πέντε παιχνίδια.
Το «φιλμ» του αγώνα
11′ Διαγώνιο σουτ του Ντόση μέσα από την περιοχή και αριστερά, ο Μπότσαρης απέκρουσε και εν συνεχεία μπλόκαρε τη μπάλα.
21′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ωραία μπαλιά του Δήμα από αριστερά στον Καραγκούνη, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Θεσπρωτού και «εκτέλεσε» τον Μπότσαρη στην κλειστή του δεξιά γωνία, κάνοντας το 1-0, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα του Θεσπρωτού που βρήκε τη μπάλα.
42′ Σουτ του Καραγκούνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε αρκετά μακριά από την εστία του Μπότσαρη.
45′ ΓΚΟΛ! 2-0: Σέντρα του Καραγκούνη από αριστερά, ο Ιορδανίδης έπιασε σουτ στην κίνηση λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Θεσπρωτού με τον ίδιο παίκτη στην επαναφορά να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία του Μπότσαρη και του Λαγού και να προωθεί τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. 50′ Κάθετη μπαλιά του Ιορδανίδη στον Καραγκούνη, ο οποίος έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού και απομακρύνθηκε.
51′ Σουτ του Ιορδανίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ. 54′ Φάση διαρκείας με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Πιαστόπουλο ο οποίος έκανε δυνατό συρτό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής του Θεσπρωτού, στέλνοντας τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βούλγαρη.
62′ ΓΚΟΛ! 2-1: Μετά από σέντρα του Πολυχρονιάδη από αριστερά, ο Κόλα, στο δεύτερο δοκάρι, στην προσπάθεια να απομακρύνει προ του Πέντσα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το Πύδνα Κίτρους – Θεσπρωτός 2-1.
71′ Σουτ του Ντόκου στην κίνηση, η μπάλα πολύ μακριά από την εστία του Παπατολίκα.
72′ Σουτ του Κωστίκου, έδιωξε ο Βούλγαρης με γροθιές και στη συνέχεια ο Καραγκούνης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή και σούταρε άουτ.
76′ Εκτέλεση φάουλ του Σουκιά, ο Νόνης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Παπατολίκας μπλόκαρε.
77′ Σέντρα του Ντόκου από δεξιά, σουτ ο Γιάκος, η πορεία της μπάλας όμως δεν ανησύχησε τον Παπατολίκα.
79′ Παράλληλη συρτή σέντρα του Γ. Κυπαρίσση από δεξιά, η μπάλα κύλησε κατά μήκος της γραμμής τέρματος του Θεσπρωτού χωρίς ο Κωστίκος να προλάβει να κάνει την προβολή και να τη στείλει στο κενό τέρμα.
83′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Σουκιάς τροφοδότησε τον Πέντσα βγάζοντάς τον στην πλάτη της άμυνας της Πύδνας κι αυτός «νίκησε» στο τετ α τετ τον Παπατολίκα και ισοφάρισε σε 2-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χανίδης με βοηθούς τους Τοροσιάδη και Κουφό (Μακεδονίας). Κίτρινη κάρτα αντίκρυσε ο Πιαστόπουλος.
Πύδνα Κίτρους (Διονύσης Τοκατλίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Κόλα, Τσατσαρής, Κωτσιόπουλος, Πιαστόπουλος, Καραγκούνης (77′ Τουλίκας), Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης (60′ Κωστίκος), Ιορδανίδης, Ντόσης (51′ Γ. Κυπαρίσσης).
Θεσπρωτός (Νίκος Σταύρου): Μπότσαρης, Λαγός (76′ Τσιμτσούδας), Ηλίας, Νόνης, Μυρσινιάς, Πέντσας (87′ Μπλέτσας), Μέμος (66′ Ντόκος), Γιάκος, Σουκιάς, Βιτώρος, Πολυχρονιάδης.
Πηγή: katerinisport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις