Τουτουντζόγλου: «Προβληματίζει η εμμονή του Γ.Σ. Σοφάδων»

Στο ραδιόφωνο του VOLOS 98.6 FM και στην εκπομπή «Τρόικα των ΣΠΟΡ» φιλοξενήθηκε πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Ο επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος του βολιώτικου συλλόγου κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς, που θα κρίνουν την άνοδο, αρχής γενομένης απ’ αυτό με αντίπαλο τον Γ.Σ. Σοφάδων το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 16:30 στο «Βάκης Παρασκευόπουλος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Τουτουντζόγλου στους Σάκη Νταφέκα, Δημήτρη Πέγιο, Κώστα Κρίκη και Κωστή Μάμαλη:

«Ο ορισμός του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου στο Πανθεσσαλικό δημιούργησε αυτή την αναστάτωση στον ορισμού του δικού μας παιχνιδιού κι όχι μόνο και υπάρχει ένα θέμα με την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του. Απ’ ότι πληροφορήθηκα το παιχνίδι ορίστηκε να γίνει το Σάββατο στις 16:00, στο «Βάκης Παρασκευόπουλος». Είναι μία απόφαση που εμάς δεν μας βρήκε σύμφωνους, δυστυχώς όμως είμαστε αναγκασμένοι να πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πάρα πολλά για την άνοδο της ομάδας μας σ’ ένα ουδέτερο γήπεδο».

«Προβληματίζει η εμμονή του Γ.Σ. Σοφάδων»

«Εμείς προτείναμε να γίνει Παρασκευή ή Κυριακή ή και το Σάββατο σε διαφορετική ώρα στο δικό μας γήπεδο. Όμως τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης ήταν τέτοια που δεν επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Το θέμα ήταν ότι ο Γ.Σ. Σοφάδων δεν ήθελε Παρασκευή, δεν ήθελε Κυριακή κι αναγκάστηκε η ΕΣΚΑΘ να ορίσει το ματς τη συγκεκριμένη ώρα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ο Γ.Σ. Σοφάδων με την επιμονή του δείχνει ότι είναι μία ομάδα με στόχο να κυνηγήσει τη νίκη και αυτό πρέπει να μας κρατά σε εγρήγορση».

«Να γεμίσει το γήπεδο»

«Εμείς είμαστε πανέτοιμοι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας συμπαρασταθεί γιατί είμαστε δύο βήματα πριν την άνοδο και πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι οπωσδήποτε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα και δεν έχει πάρει με σφραγίδα την πρώτη θέση, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Κι αυτό είναι κάτι που με αγχώνει. Αν έπαιζα στην έδρα μου, με τον κόσμο μου, δεν είχα να φοβηθώ τίποτα. Τώρα σ’ ένα ουδέτερο γήπεδο αγχώνομαι.

Ο κόσμος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Το έχω ξαναπεί μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Για να κάνουμε βήματα παραπάνω, ο κόσμος πρέπει να στηρίζει την προσπάθεια. Το να πάω να παίξω σ’ ένα γήπεδο όπου θα είναι τρεις κι ο κούκος, δεν μου λέει κάτι. Θέλω το γήπεδο να γεμίσει. Περιμένω από τον κόσμο να έρθει να βοηθήσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις