Με εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό

Εκπλήξεις επεφύλασσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην αποστολή που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου (06/05, 20:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εκτός έχει μένει ο Τόμας Πέκχαρτ και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Μάλιστα, ο Σουηδός μέσος φερόταν να είχε πιθανότητες για το αρχικό σχήμα, αλλά με την απουσία του γίνονται πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για το αρχικό σχήμα. Στην αποστολή δεν θα είναι ο Βινίσιους, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος έκανε ατομικό και σήμερα (04/05), βρίσκεται στην 20άδα.
Με την ομάδα θα ταξιδεύσει και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος. Την Παρασκευή, η Ένωση θα πάρει πρωινό στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Βόλο. Η επίσημη συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ και ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 της ίδιας μέρας στο Πανθεσσαλικό. Η προπόνηση της ΑΕΚ θα αρχίσει στις 20.30.
Αναλυτικά οι παίκτες της αποστολής: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Αλμέιδα, Αραούχο, Αραβίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις