O Ολυμπιακού Β. νίκησε 5-3 τον Σαρακηνό σε φιλικό (photos)

Φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (Τετάρτη 10/5) έδωσε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Σαρακηνού ο Ολυμπιακός Βόλου, με αντίπαλο τον Σαρακηνό. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 5-3, με τους δύο προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Δεν αγωνίστηκαν από πλευράς Ολυμπιακού οι τραυματίες Κώστας Οικονόμου και Φαμπρίτσιο Πότσι. Τα τέρματα των «ερυθρολεύκων» σημείωσαν οι Λόρι Κέρι στο 10′, Δήμος Κόκας στο 42′, Αλέξανδρος Αναστασίου στο 77′, Χρήστος Σκανδάλης με πέναλτι στο 83′ και ο Αντώνης Φραγγογιάννης στο 86′.
Τα τέρματα του Σαρακηνού σημείωσαν οι Κοντοβάς στο 13′, Μπέικος στο 52′ και Δουλάς στο 78′.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ρέλλος, Ζαρίφης, Γιαμαλής, Ιωάννου, Καλαμάτας, Κοντοβάς, Μπαρμπούτας, Σαμαράς, Κωνσταντάκος, Βαλωτής.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Γράντας, Μπέικος, Δουλάς, Γκλαβίνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κατσούλης, Στουρνάρας, Α. Κόκας, Ντόικιτς, Ζώνας, Σταύρου, Κέρι, Ευθυμιάδης, Αναστασίου, Μασάντο, Δ. Κόκας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπουργάνης, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Χολέβας, Πατσής, Δωματάς, Φραγκογιάννης, Σπηλιώτης, Σκανδάλης, Ιωαννίδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις