«Αστακός» ο Βόλος για τον τελικό του Κυπέλλου

Θα ξεπεραστούν όπως φαίνεται τα προβλήματα και θα διεξαχθεί κανονικά το τελικός του Κυπέλλου, με την ανοχή των εμπλεκομένων φορέων. Την ίδια ώρα, η αστυνομία είναι επί ποδός πολέμου, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά το Σάββατο, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Βόλος θα μοιάζει με αστυνομοκρατούμενη πόλη, αφού τα μέτρα θα είναι δρακόντεια.

Σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης, αυτοκίνητα της Αστυνομίας θα παρακολουθούν και θα ελέγχουν τους διερχόμενους, ενώ λεωφορεία των ΜΑΤ και των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, θα βρίσκονται σε νευραλγικά-κομβικά σημεία. Επίσης, κατά ομάδες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιπολούν πεζή στην παραλία και στο εμπορικό κέντρο του Βόλου, αλλά και σε διαδρομές τόσο στον περιφερειακό, αλλά και στη Νέα Ιωνία, που οδηγούν στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Επιπλέον η Αστυνομία έχει αποφασίσει, η προσέγγιση φιλάθλων προς το γήπεδο να γίνει, για μεν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από την είσοδο του Βόλου από τη Λάρισα και στη συνέχεια προς το στάδιο, ενώ για της ΑΕΚ από την είσοδο των Μικροθηβών και μέσω της Νέας Ιωνίας να οδηγηθούν προς το γήπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις