ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αύριο στις 20:30 ο τελικός στο Πανθεσσαλικό

Η σύσκεψη στον Βόλο ολοκληρώθηκε, τα προβλήματα ξεπεράστηκαν ή θα ξεπεραστούν στις επόμενες 24 ώρες και ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά! “Πράσινο φως” και από Βασιλειάδη.

 Παρά τα εμπόδια και τις αντιδράσεις, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί εν τέλει κανονικά αύριο Σάββατο (6/5) στις 20:30, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Η ευρεία σύσκεψη που ξεκίνησε στις 13:30 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15:00, κατέληξε με συμφωνία να μην υπάρξει αναβολή και βεβαιότητα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ανέλαβε την ευθύνη και εισηγήθηκε θετικά και προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος έδωσε εν συνεχεία και το τελικό «οκέι».

Το πρόβλημα νομιμότητας που δημιουργήθηκε με την μη αρίθμηση εισιτηρίων και καθισμάτων, θα λυθεί με την… πατέντα που είχαμε αρχικά αποκαλύψει: Αυτοκόλλητα με αριθμούς θα κολληθούν και πάνω στα εισιτήρια (κατά την είσοδο) και πάνω στα καθίσματα ώστε ο κάθε φίλαθλος να έχει συγκεκριμένη θέση.

Η διαδικασία αυτή ξεκινάει ήδη από σήμερα το μεσημέρι και θα γίνει “αγώνας δρόμου” για να ολοκληρωθεί εγκαίρως.