Λασκαράκης: «Απομένει μόνο το …κέτερινγκ» (video)

Τα αποτελέσματα της τελευταίας σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, μετέφερε στην κάμερα του goalpost.gr και του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Ο κ. Λασκαράκης τόνισε πως όλα είναι έτοιμα για τον αυριανό τελικό, έναν τελικό που θα γίνει όπως τον ονειρεύτηκαν αυτοί που δούλεψαν γι’ αυτόν κι όχι για τα αρνητικά που πολλοί πίστευαν ότι μπορεί να προκληθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΘ:

Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τον τελικό

«Αποφασίστηκε το αυτονόητο. Τελείωσε! Το παιχνίδι θα γίνει κανονικά»

Αν είναι όλα έτοιμα

«Όπως βλέπετε, όλα είναι έτοιμα. Σε πείσμα κάποιων όλα είναι έτοιμα».

Αν η αστυνομία έδωσε τη συγκατάθεσή της

«Φυσικά. Προχωρούμε στην αρίθμηση των καθισμάτων, θα την ολοκληρώσουμε και θα υπάρξει αρίθμηση όλων των εισιτηρίων κατά την είσοδο του εκάστοτε φιλάθλου στο Στάδιο. Δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχει εκδοθεί η άδεια αγώνα από την αρμόδια επιτροπή. Όλα είναι έτοιμα»

Για τον αγώνα

«Η γιορτή του ποδοσφαίρου όπως την ονειρευτήκαμε κι έτσι όπως αγωνιστήκαμε για να το επιτύχουμε να γίνει, θα γίνει. Ας περάσουμε όλοι καλά και ας θυμόμαστε αυτόν τον τελικό μόνο για τα καλά που ο τελικός θα προσφέρει και όχι για τα αρνητικά που πολλοί πίστευαν ότι μπορεί να προκληθούν»

Για τις ενστάσεις της αστυνομίας

«Η αστυνομία είχε τις ενστάσεις της, δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες, ίσως λίγο υπερβολικές, εν πάσει περιπτώσει εξέφρασε αυτά που έπρεπε να εκφράσει, εξέθεσε αυτά που έπρεπε να εκθέσει, ελήφθησαν όλα υπόψη και ικανοποιήθηκαν όλα με το παραπάνω».

Αν υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες

«Το κέτερινγκ απομένει… Αστειεύομαι φυσικά. Όλα έχουν ολοκληρωθεί»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις