Θεοδώρου: «Από το 2004, σήμερα πήρε άδεια καταλληλότητας το Πανθεσσαλικό»!

Τη βεβαιότητά του, πως το Πανθεσσαλικό θα είναι έτοιμο αύριο (6/5, στις 20:30), προκειμένου να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εξέφρασε μέσω του ΣΠΟΡ FM ο εκτελών χρέη δημάρχου στον Βόλο, Θάνος Θεοδώρου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» και στον Άρη Ασβεστά, ο κ. Θεοδώρου τόνισε:

«Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, σε συνεργασία με την ΕΠΟ και τις ομάδες, γιατί θέλουμε πολύ να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στην πόλη μας. Κάνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες στο Στάδιο και ό,τι μας έχει ζητηθεί από τους αρμόδιους, θέσαμε τον εαυτό μας στη διάθεση των διοργανωτών, είμαστε εδώ από το πρωί. Προχωράμε όλες τις απαραίτητες εργασίες, ώστε το γήπεδο να πληρεί τις προϋποθέσεις και ο τελικός να είναι μια γιορτή. Είναι τιμή μας που επελέγη η πόλη μας να τον φιλοξενήσει.

Σήμερα το πρωί πήραμε άδεια καταλληλότητας του Πανθεσσαλικού Σταδίου για πρώτη φορά, τόσα χρόνια μετά την κατασκευή του. Εξασφαλίσαμε, λοιπόν, την άδεια τέλεσης του παιχνιδιού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, νομίζω ότι οι παρατηρήσεις που διέρρευσαν, αυτά τα 15 σημεία που λένε, τα περισσότερα ήταν της πλάκας και γίνονταν μέσα σε μια ημέρα. Η κατάσταση του γηπέδου είναι κυρίως ευθύνη της πολιτείας, εμείς έχουμε κάνει πολλά αιτήματα στο παρελθόν.

Όταν γίνεται μια τέτοια διοργάνωση εδώ, η πόλη μας έχει πολλαπλά οφέλη, τα ξενοδοχεία είναι ήδη γεμάτα, δεν γνωρίζω κάτι για τις συλλήψεις που λέτε. Το βασικό πρόβλημα ήταν η αρίθμηση των θέσεων, μέχρι στιγμής έχει τοποθετηθεί περίπου το 60% και οι άνθρωποι που τρέχουν το θέμα προχωράνε καλά. Είναι θέμα λίγων ωρών και μετά δεν θα υπάρχει κανένας ανασταλτικός παράγοντας, έχουν μπει κιγκλιδώματα στις εξέδρες και θα υπάρχουν τα απαραίτητα κενά για λόγους ασφαλείας, ελπίδα μας είναι να γίνει μια γιορτή και να απολαύσουμε όλοι μαζί τον τελικό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις