Μπέος: «Η αστυνομία σφράγισε σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ στο Βόλο» (aud)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος και μίλησε για τον αυριανό τελικό, το κλείσιμο συνδέσμου της ΑΕΚ στο Βόλο ενώ έκανε και ευχή για να μην γίνουν έκτροπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η δική μου ευχή είναι να κερδίσουν οι φίλαθλοι το στοίχημα να μην γίνουν επεισόδια αλλά και μετά να δούμε αν θα υπάρξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν ισχύουν αυτά που λένε, όλα έγιναν για να εκθέσουν τον κ.Υπουργό. Ισως το Πανθεσσαλικό είναι το μοναδικό που πληροί όλες τις προϋποθέσεις, ακόμη και το θέμα των εισιτηρίων. Ποιος κάθεται στη θέση του στα ελληνικά γήπεδα; Σε ποιο γήπεδο συμβαίνει αυτό;»
 
Για τους προβληματισμούς του Αστ.Διευθυντή: «Τον γνωρίζω, έχει ήθος και αξιοπρέπεια αλλά είναι ευθυνόφοβος. Θα ήθελε να γίνει ένας τελικός μόνο με επίσημους. Δεν έχει νόημα αυτό όμως».
 
Για το τι μπορεί να γίνει αύριο μεταξύ των φιλάθλων: «Εμείς ήδη συνεργαζόμαστε με την Αστυνομία και ήδη η αστυνομία σφράγισε τον σύνδεσμο της ΑΕΚ διότι υπήρχαν μέσα φωτοβολίες, στυλιάρια και διάφορα αντικείμενα. Εμείς θέλουμε οι φίλαθλοι των ομάδων να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».
 
Για το αν έχουν έρθει οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων: «Πριν από λίγο υποδέχθηκα τον κ.Σαββίδη που έφτασε με το ελικόπτερο του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο που μένει ο ΠΑΟΚ. Εδώ και 2 ώρες στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ βρίσκεται και ο κ.Μελισσανίδης και το βράδυ θα βγούμε όλοι μαζί έξω για να δώσουμε ένα μήνυμα για έναν τελικό χωρίς έκτροπα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις