Τέσσερις δεδομένες απουσίες για Απόλλωνα Λάρισας

Την ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή 7 Μαΐου στις 17:00 στο Βατάν για την 28η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η προετοιμασία συνεχίζεται με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (5/5), ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στη μακεδονική ομάδα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης έχει να αντιμετωπίσει τέσσερις απουσίες που αφορούν στους τραυματίες Μαρτσέλο Πέντα, Πλάτωνα Καρακατσάνη, Χρήστος Αγρόδημο και Ράτκο Μουταφτσίσκι. Ο Πέντα έχει υποστεί διάταση στον τετρακέφαλο, ο Καρακατσάνης είχε υποστεί διάστρεμμα στο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, όπως στο ίδιο παιχνίδι είχε τραυματιστεί και ο Αγρόδημος που είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου, ενώ διάστρεμμα έχει υποστεί και ο Βούλγαρος άσος.
Παρόλα αυτά στην λαρισινή ομάδα υπάρχει η αισιοδοξία, πάντα με σοβαρότητα και συγκέντρωση κόντρα στην πολύ καλή ομάδα της Σεβαστής, μια ομάδα που μέχρι και πριν λίγες αγωνιστικές διεκδικούσε άνοδο, όμως στον Απόλλωνα θέλουν να τελειώνουν και μαθηματικά την υπόθεση κάτι που θα συμβεί με νίκη στην έδρα της Σεβαστής.
Πηγή: athleticlarissa