Μίλησε και με τον Τσίπρα ο Βασιλειάδης για τον τελικό

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν ήταν οι μόνες πλευρές που άσκησαν πίεση στον Γιώργο Βασιλειάδη ώστε να μην αναβληθεί ο προγραμματισμένος για σήμερα τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στους «δικεφάλους».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήθελε να διεξαχθεί σήμερα το ματς, λόγω του προβλήματος που προέκυψε και με την αρίθμηση των εισιτηρίων, θεωρώντας ότι δεν πληρούνται βασικές προϋποθέσεις για την ασφάλεια φιλάθλων και ομάδων.
Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», από το βράδυ της Πέμπτης και μετά που «έσκασε» το θέμα, δέχθηκε αφόρητη πίεση από ανώτερα κυβερνητικά στελέχη ώστε να μην μεταθέσει τον τελικό σε άλλη ημερομηνία από τη 6η Μαΐου και τελικά αναγκάστηκε να μην επιμείνει στην απόφαση για αναβολή. Μάλιστα, είχε συνομιλία και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν ήταν στη δική του γραμμή.
Όπως έχει προκύψει από το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν θα δώσει το «παρών» στο Πανθεσσαλικό και δεν θα παρακολουθήσει από κοντά την «μάχη» των «δικεφάλων», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς της ΕΠΟ στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις