Στις 16.00 στο “Β. Παρασκευόπουλος” η Νίκη παίζει με Γ.Σ. Σοφάδων

Στο… περιθώριο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται σήμερα η 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Η μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική αναμέτρηση επηρεάζει και τη Νίκη, καθώς θα αναγκαστεί να «ξενιτευτεί» λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

Έτσι ο σημερινός αγώνας με τον Γ.Σ. Σοφάδων θα πραγματοποιηθεί στο «Β. Παρασκευόπουλος» κι όχι στο κλειστό Ν. Ιωνίας, με ώρα έναρξης τις 16.00.
Οι «κυανόλευκοι» έχουν πετύχει το «τρία στα τρία» και επιθυμούν να διατηρήσουν το απόλυτο. Άλλωστε γνωρίζουν καλά πως αν κερδίσουν και σήμερα θα θέλουν μόλις μια νίκη για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Το θετικό για τον Λάμπρο Πρέκα είναι πως το απουσιολόγιό του είναι «λευκό». Έτσι μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να «πονοκεφαλιάζει».
Ο Βολιώτης τεχνικός θα στηριχθεί στο σημερινό παιχνίδι στους Νίκο Τζίνη, Γιώργο Κοντογιάννη, Στέργιο Γεωργαντά, Παναγιώτη Παπούλια, Βασίλη Γιωτόπουλο, Δημήτρη Μπόγδανο, Στέλιο Τσαβέ, Στέφανο Βλήτσιο, Παναγιώτη Τσώλη, Στέφανο Διγενή, Νίκο Μαυροφώτη και Θεόδωρο Τοκατλίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις