Μέσα στον Μάιο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στις 21 Μαΐου, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως έχουμε τονίσει, υπάρχει διάθεση τόσο από τον κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, όσο και από τον κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο να συνεχίζουν μαζί να ηγούνται του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Είναι πολύ σημαντικό ο Ολυμπιακός να προχωρήσει ενωμένος στη νέα προσπάθεια και να υπάρχει συγκεκριμένος ρόλος για τον καθένα μέσα στην ομάδα. Εφόσον οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαίρου συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά, αναμένεται να ενισχυθούν από τρεις-τέσσερις επιχειρηματίες, που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν οικονομικά στο εγχείρημα, για την άνοδο της ομάδας στη Football League.
Όπως τόνισε πρόσφατα ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, υπάρχουν ορισμένοι επιχειρηματίες, τόσο από τον Βόλο, όσο και εκτός, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό, να βοηθήσουν οικονομικά και οι εν λόγω επιχειρηματίες αναμένεται να παρουσιαστούν στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, μέσα στον Μάιο, πιθανότατα μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Έγιναν λάθη, τα οποία δεν θα πρέπει να επαναληφθούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Ολυμπιακός περισσότερο δυνατός, σε όλους τους τομείς, να κυνηγήσει τον στόχο της επιστροφής της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις