Ελικόπτερο της Αστυνομίας “σκανάρει” την περιοχή του Πανθεσσαλικού

Με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να μοιάζει βέβαιη, η αστυνομία έχει αρχίσει ήδη τις περιπολίες για τη διασφάλιση της ομαλής πρόσβασης των φιλάθλων στο Βόλο και της πρόληψης επεισοδίων.

Ήδη, περιπολικά και αυτοκίνητα της αστυνομίας του Βόλου βρίσκονται εν κινήσει στους δρόμους πέριξ του γηπέδου, ενώ λεωφορεία των ΜΑΤ έχουν σταθμεύσει σε νευραλγικά σημεία της πόλης.

Στους δρόμους της θεσσαλικής πόλης υπάρχουν και πεζές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες περιπολούν στις διαδρομές από τη Νέα Ιωνία και τον Περιφερειακό που οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και στην παραλία και στο εμπορικό κέντρο του Βόλου.

Όταν καταφθάσει στην πόλη ο κύριος όγκος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, θα κατευθυνθούν προς στο γήπεδο από την είσοδο της Λάρισας. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πλησιάσουν στο γήπεδο από την είσοδο της Νέας Ιωνίας (Μικροθηβών).

Από τις 14:00 πτήσεις γύρω από το Πανθεσσαλικό πραγματοποιεί ελικόπτερο της Αστυνομίας που “σκανάρει” την περιοχή για ύποπτες κινήσεις ενώ παράλληλα ενημερώνει τις επίγειες δυνάμεις για ότι κινείται γύρω από το Στάδιο του τελικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις