Για το θετικό αποτέλεσμα στην Άρτα

Σήμερα το πρωί (07/05, 09:00) αναχώρησε η αποστολή της Νίκης για την Άρτα όπου θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης ότι η ομάδα θα μεταβεί από το Σάββατο στην Άρτα, τελικά η αποστολή θα μεταβεί αυθημερόν κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών της για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Νίκη έχοντας στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα θα επιδιώξει να εμφανιστεί ανταγωνιστική απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης και να αποσπάσει τον βαθμό ή και τους τρεις βαθμούς της νίκης σε μία πολύ δυνατή έδρα.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Παπαγεωργίου, Μαλακασιώτη και Παρασκευαΐδη καθώς και τον τιμωρημένο Μέτσε. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μετέχουν στην 20μελή αποστολή που ταξιδεύει στην Άρτα.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης με βοηθούς τους Πέτρο Κανιούρα και Εμμανουήλ Στεργιόπουλο της Ένωσης Καρδίτσας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Αντώνης Ζήλος από την Λάρισα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις