Με “όπλο” την έδρα ο Ρήγας κόντρα στον Πιερικό (pregame)

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας δίνει σήμερα Κυριακή 7/5 στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος. Στις 17.00 οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον Πιερικό με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Αμβρακία Κωστακιών.


 

Ο Λάκης Μπακάλης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αν μάλιστα το επιτρέψουν οι συνθήκες είναι πολύ πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χάρης Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κώστας Κιπτίου, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Αντώνης Αραμπατζής, Λεονί Χότζα.
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Δημήτρης Μίσσας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Αλεξόπουλο και Κωνσταντίνο Σταφυλά επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο εν λόγω διαιτητής είχε «σφυρίξει» πέρυσι τον Ρήγα σ’ ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα αυτό με τον Οπούτνιο Μαρτίνου (0-0), στο Αρμένιο στο Ρήγας (4/10/2015).