Αντί για παιχνίδι, εκατέρωθεν μηνύσεις σε ματς της Γ’ Εθνικής

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν πριν από λίγο στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο προπονητής της ομάδας της Καλαμαριάς, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είχε φραστικό επεισόδια με ανθρώπους της Καρδίας και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί καθώς η αποστολή της ομάδας της Καρδίας αποχώρησε από το γήπεδο μετά από αυτό το περιστατικό.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν έφτασε η αποστολή της Καρδίας στο γήπεδο και υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προπονητή του Απόλλωνα και μελών της αποστολής της Καρδίας. Στη συνέχεια υπήρξε και συμπλοκή την οποία σταμάτησε η αστυνομία και έκανε προσαγωγές.

Πλέον ο Καλαϊτζίδης με τον υπεύθυνο ασφαλείας του Απόλλωνα και όλη την αποστολή της Καρδίας βρίσκονται στο αστυνομικό μέγαρο για καταθέσεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην κατέβει στον αγωνιστικό χώρο η Καρδία, με τον διαιτητή να μην ξεκινάει το ματς καθώς στο χορτάρι βρισκόταν μόνο παίκτες του Απόλλωνα. Στη συνέχεια διαιτητές και παίκτες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, με τον αρχοντα του αγώνα να γράφει στο φύλλο αγώνα πως το παιχνίδι δεν διεξήχθη καθώς δεν κατέβηκε η φιλοξενούμενη ομάδα. Αναμένονται οι εκθέσεις του παρατηρητή του αγώνα και αυτού της ΔΕΑΒ.

Έτσι ο αγώνας στην Καλαμαριά ολοκληρώθηκε πριν καν αρχίσει καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα της Καρδίας δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις