Βαθμός παραμονής για Αναγέννηση Καρδίτσας

Μπορεί να ήταν πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να βρει δίχτυα και αναδείχθηκε τελικά ισόπαλη με τον Παναιγιάλειο με σκορ 1-1 στην κυριακάτικη (07/05) αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι», που προέρχονταν από την εντός έδρας νίκη επί της Καλλιθέας (1-0), παρέμειναν αήττητοι για δεύτερο συνεχόμενο ματς και πήραν ένα σπουδαίο βαθμό για την σωτηρία τους. Από την άλλη, ούτε τώρα ο Παναιγιάλειος μπόρεσε να φύγει με το «διπλό». Η ομάδα του Αιγίου, που το μοναδικό «τρίποντο», που έχει εκτός έδρας είναι εκείνο στα «χαρτιά» με τον Πανθρακικό, δεν μπόρεσε να κρατήσει μέχρι και το τέλος το υπέρ της 1-0 και έφυγε με τον βαθμό από την Καρδίτσα.

Το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν ανιαρό με τις δύο ομάδες να μην έχουν να επιδείξουν κάτι το αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες. Ωστόσο στο 20′ ο Παναιγιάλειος ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Τρίγκα να κάνει το 0-1 με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα, αιφνιδιάζοντας τον Πρίφτη. Έτσι, πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τους γηπεδούχους να επιδίδονται σε αρκετά λάθη και να μην μπορούν να απαντήσουν.

Οι παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι ωστόσο που απείλησαν πρώτοι, με τους Γκούφα και Κρητικό να μην μπορούν να νικήσουν τον Πρίφτη. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν όμως κάτω και στο 79′ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τζέκο να κάνει με κεφαλιά το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Σκόρερ: 79′ Τζέκος / 20′ Τρίγκας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Μάιγκα (67′ Βουκομάνοβιτς), Ντεμπελέ (46′ Υφαντής), Χαλκιαδάκης (46′ Ντιατά), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας (56′ Μπρους), Τρίγκας, Μωυσίδης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης, Κρητικός.

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Κελεσίδης (Ημαθίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις