Πέρασε με “τριάρα” από τη Σκόπελο ο Πύρασος

Εύκολα και χωρίς να… ιδρώσει ο Πύρασος νίκησε με 0-3 την Σκόπελο σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Α’ τοπική κατηγορία. Οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης επεδίωξαν να φτάσουν στο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρία με τον Σιώμο και ο Ασημάκης για την Σκόπελο. Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Ζαχαράκης, ύστερα από συνδυασμένη ενέργεια των παικτών του Πυράσου.

Η Σκόπελος προσπάθησε στη συνέχεια να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες, με τον Συνοδινό να σημαδεύει το δοκάρι στο 27′.
Στην επανάληψη ο Πύρασος έφτασε γρήγορα στο 0-2 με τον Ζαχαράκη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι στο 50′, ύστερα από πάσα του Σιώμου. Στο 54′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Σιώμο, μετά από μεταβίβαση του Ρουκά.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρίφης, Χονδρός, Παναγιώτου, Καραθανάσης, Καραγιώργος (50′ Μαρσέλο), Χρυσάνθης, Δαλακιάρης, Σένκο, Χρυσοφός (70′ Κονταξής), Συνοδινός, Ασημάκης (65′ Γεωργίου).
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Βαν ντε Γουίχε (68′ Σταντσούρης), Γιοβάνης, Κοτζαθανάσης, Μαλισσόβας (65′ Σκαρλάτος), Κατής, Σιώμος, Φούκης (60′ Τανάγιας), Ζαχαράκης, Δαμάσκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις