Έχασε 1-3 από τον Πιερικό ο Ρήγας Φεραίος

Δεν μπόρεσε ο Ρήγας Φεραίος να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στο παιχνίδι με τον Πιερικό στο Βελεστίνο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 για την 28η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους «κυανόλευκους» στο πρωτάθλημα μετά το 2-1 της περασμένης αγωνιστικής από την Αμβρακία Κωστακιών στην Άρτα και πέμπτη στο Βελεστίνο.

Με τη ισοπαλία αυτή ο Ρήγας βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς. Ο Λάκης Μπακάλης χρησιμοποίησε και στα 90 λεπτά τον 15χρονο αμυντικό Δημήτρη Κουσκουρίδα, ενώ ντεμπούτο ως βασικός έκανε ο επίσης νεαρός Ράπτης.
Ο Πιερικός κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί με 0-2. Στο 22′ οι Κατερινιώτες άνοιξαν το σκορ. Ο Λαζόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαγιάννη, για να γράψει το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 32′, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Λούγκο. Ο Γελαδάρης ταλαιπώρησε την άμυνα του Ρήγα και συγκεκριμένα τους Τσελεπή και Λάμπρου, γύρισε τη μπάλα στον Λούγκο, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον Παπαγιάννη (0-2).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 69′ μείωσε το σκορ με τον Θάνο Μπόρα. Ο Σπαθής εκτέλεσε φάουλ και ο Μπόρας με προβολή πέτυχε το 1-2 για τους «κυανόλευκους» του Βελεστίνου.
Στο 76′ ο Ρήγας έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση. Ο Σέττος μέσα από την περιοχή πλάσαρε, με τη μπάλα να χτυπά στο εσωτερικό του οριζόντιο δοκαριού και να σκάει στο έδαφος. Ο διαιτητής θεώρησε πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος για να μείνει το 1-2.
Τελικά, στο 90′ ο Πιερικός έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες του Ρήγα για την ισοφάριση, σημειώνοντας και τρίτο τέρμα. Ο Κραγιόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαγιάννη, για να γίνει έτσι το 1-3 για τους «ασπρόμαυρους».
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Ράπτης (84′ Χατζηαθανασίου), Κουσκουρίδας, Γκάγκας (63′ Σπαθής), Λάμπρου, Αλεξίου, Μπόρας, Γεωργατζής, Τσελεπής (63′ Χίσα), Σέττος, Τζοβάρας,
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Σαραϊλίδης, Γελαδάρης, Γκιόζα (78′ Τριανταφύλλου), Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Γαλανόπουλος, Κοκονόζι (91′ Πάρρας), Λούγκος, Σεχολάρι (89′ Ηλιάδης), Τσιώμης, Λαζόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις