Ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά από τον Κώστα Μπράτσο

Δεν αγωνίστηκε την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό.
Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για το ματς με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ο Κώστας Μπράτσος αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με μικρό χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, θέλοντας τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν, ενώ έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία τους στο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.
Προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στην ομάδα, καθώς τιμωρημένος είναι ο Γιάννης Δωματάς, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Τραυματίες είναι οι Κώστας Οικονόμου και Φαμπρίτσιο Πότσι, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν και θα δουν το ματς από την κερκίδα.
Αντίθετα, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο Βασίλης Ιωαννίδης και θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και ο Ηλίας Σταύρου, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.
Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώνεται αύριο Τρίτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις