Θεοδοσιάδης: «Νίκη και άνοδος με Τηλυκράτη»

Στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα το οποίο όπως είπε δεν σημαίνει τίποτα αλλά σίγουρος για το γεγονός πως ο Απόλλων Λάρισας θα πετύχει την άνοδο στη Football League εμφανίστηκε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Διαγόρα Σεβαστής στην Κατερίνη.

Ο κόουτς του Απόλλωνα μίλησε για ηρεμία και προσήλωση στο στόχο ενόψει του επόμενου παιχνιδιού με την ομάδα της Λάρισας να θέλει τη νίκη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Ο Θεοδοσιάδης είπε πως η ομάδα του είναι κοντά στο να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο και να γράψει ιστορία μετά από 52 χρόνια (και όχι 64 όπως ανέφερε καθώς η ομάδα αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική το 1964-1965) και να αγωνιστεί και πάλι στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι οι παίκτες να αποδώσουν τα μέγιστα στο επόμενο ματς για να επιτευχθεί ο στόχος σε μία, έτσι κι αλλιώς, εντυπωσιακή χρονιά για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη στη Συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω στον κόουτς Παπαδόπουλο συγχαρητήρια για την σημερινή νίκη. Σίγουρα για μας το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Θα διαχειριστούμε αυτή την ήττα. Από αύριο το μυαλό μας θα είναι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Με ηρεμία στην προετοιμασία. Θα δώσουμε όλο μας το είναι για να πετύχουμε τη νίκη και να κατορθώσουμε αυτό που δεν έχει γίνει εδώ και 64 χρόνια στον Απόλλωνα που είναι να ανεβούμε στη Β’ Εθνική.

Όσον αφορά το παιχνίδι. Παρόλο που ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι ήταν ανοιχτό το ματς και από τις δύο ομάδες. Μπορέσαμε να προηγηθούμε αλλά η διαχείριση δεν ήταν η σωστή από εμάς. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ο αντίπαλος ισοφάρισε πολύ γρήγορα.

Και στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που πιέσαμε με κάποιες προϋποθέσεις, πετυχαίνοντας ο αντίπαλος το δεύτερο γκολ, δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τελευταίο 20άλεπτο για να ολοκληρώσουμε σωστά τις φάσεις. Τουλάχιστον να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Κοιτάμε μπροστά. Την επόμενη μέρα. Το μυαλό μας από αύριο είναι στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Συγχαρητήρια και στα δικά μου τα παιδιά. Προσπάθησαν. Έδωσαν ότι είχαν. Σίγουρα κάποια πράγματα σήμερα δεν μας βγήκαν. Θα δουλέψουμε μέσα στην βδομάδα για να είμαστε αυτοί που πρέπει την Κυριακή».

Μηνάς: «Θα τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε»

«Μια κακή μέρα για μας. ‘Ενα κακό αποτέλεσμα. Όλα όμως είναι στο πρόγραμμα. Και οι νίκες και οι ισοπαλίες και οι ήττες. Όπως έχουμε ξαναπεί, είμαστε οικογένεια. Και τα αντιμετωπίζουμε όλα. Όπως θα κάνουμε και τώρα. Από αύριο ξεκινά μια καινούρια βδομάδα. Την Κυριακή θα τελειώσουμε αυτό που ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς».

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις