Δήλωση Κώστα Θεοδώρου για τα τεκταινόμενα στην ΕΠΣΘ

Με γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής της μειοψηφίας στην ΕΠΣΘ, κ. Κώστας Θεοδώρου, επισημαίνει τα ακόλουθα, με αφορμή τα τεκταινόμενα στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Θεοδώρου:{…}

«Σχετικά με τα τεκταινόμενα εσχάτως στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και στην ΕΠΣΘ, επιθυμώ να τοποθετηθώ και να επισημάνω στο φίλαθλο κόσμο και στις ομάδες, την αγωνία των οποίων τιμώ και σέβομαι ,τα εξής:

1. Στην ολοκληρωθείσα τελευταία Γ.Σ της ένωσης πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις για τις ομάδες, παρουσία των μισών περίπου που ανήκουν στη δύναμή της. Μία εξ’ αυτών (με επιφύλαξη ,γιατί ουδέποτε δημοσιεύτηκαν οι επίσημες αποφάσεις της συνέλευσης) ήταν να αποφασίσει το Δ.Σ σε νεότερη συνεδρίαση για τον τρόπο διαχωρισμού και τοποθέτησης των ομάδων στους δύο ομίλους της Β’ κατηγορίας και όχι το σώμα της συνέλευσης.

Αιφνιδίως ”χωρίστηκαν” οι δύο όμιλοι με απόφαση της επιτροπής που σύστησε η Ένωση και όχι με απόφαση του Δ.Σ, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μπατζιάκα, δεν έχει ευθύνη και αρμοδιότητα για κάτι τέτοιο! Τώρα όσον αφορά το κατά πόσο ο διαχωρισμός των ομίλων ικανοποίησε τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο διαρθρωμένο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (πριν οι οκτώ ομάδες της Γ’ Εθνικής ήταν αρκετές για να παίξουν εκεί, τώρα όχι) ας ερωτηθούν καλύτερα αυτοί που ματώνουν για αυτές.

2. Ως επικεφαλής της παράταξης που διεκδίκησε τη διοίκηση της ένωσης και συνεχίζοντας να έχω την ευθύνη απέναντι στα σωματεία, δέχθηκα μία ετσιθελική αρχική τιμωρία τριών χρόνων αποκλεισμού από το ”ποδόσφαιρο” με απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ (επ’ αυτού αναμένω ακόμη την πλήρη απόφαση με τα ονόματα των μελών που ψήφισαν την τιμωρία μου και την επικύρωση της απόφασης από επόμενο συμβούλιο) την οποία φυσικά και ανέτρεψα-ακύρωσα άμεσα στην ΕΠΟ, αναγκάζοντας τον πρόεδρο της ένωσης να δηλώσει εκ των υστέρων ότι ήταν σωστή η απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ με την οποία κρίθηκε( για δεύτερη φορά) ότι το Δ.Σ ης ένωσης είναι αναρμόδιο να τιμωρήσει μέλη του για τις ”περίφημες δημόσιες δυσμενείς κρίσεις”. Βέβαια ο ίδιος τη μέρα της τιμωρίας μου από την ένωση είχε δηλώσει σε σάιτ του χώρου ότι η τιμωρία μου από το Δ.Σ ήταν νόμιμη, είτε γιατί το πίστευε είτε για τι ήθελε να το πιστεύει. Τι ισχύει άραγε εν προκειμένω θα το δούμε εν ευθέτω χρόνο στα αρμόδια όργανα και δικαστήρια.

Επίσης καλό θα είναι το σάιτ της ένωσης να αναγράψει επί λέξει την απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις