Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Αλμυρός 0-1 τον Αίαντα

Επιστροφή στην κορυφή του 2ου ομίλου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ για τον Γ.Σ. Αλμυρού, μετά το πολύτιμο «διπλό» που πέτυχε σήμερα το απόγευμα επί του Αίαντα με 1-0, με «χρυσό» σκόρερ τον Αργύρη Κυριάκο. Η φάση ξεκίνησε από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Κρανάς, με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον 36χρονο στόπερ, που…

…έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Λαγού.
Στο 90′ ο Ι. Αντζούρης κέρδισε πέναλτι από τον Λαγό, αλλά στη συνέχεια ο επιθετικός του ΓΣΑ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από τη βούλα του πέναλτι. Ο Λαγός απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης οι Νικογιάννης και Αναστασίου διαπληκτίστηκαν. Τα νεύρα όλων στη Σούρπη ήταν ήδη τεταμένα και στη συνέχεια ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ. Υπήρξαν εκτεταμένες συμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη.
Μετά τα επεισόδια ο διαιτητής Θεοχάρης τιμώρησε με κόκκινη κάρτα τους Νικογιάννη και Χειλά, ενώ από το 70′ είχε πάρει ήδη την άγουσα για τα αποδυτήρια και ο Καλοδήμος.
Το ντέρμπι κορυφής της 18ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωνε τα βλέμματα όλων. Ο Αίας Σούρπης πριν από τη σέντρα προηγούνταν στη βαθμολογία με 38 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Γ.Σ. Αλμυρού. Ωστόσο, το νικηφόρο πέρασμα του Γυμναστικού από τη Σούρπη, έφερε ανακατατάξεις. Ο Γ.Σ.Α. πλέον είναι μόνος πρώτος με 40 β. στο ενεργητικό του και δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρωτιάς στον 2ο όμιλο.
ΑΙΑΣ: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Κοντοβάς, Χουλιαράς (78′ Μπούρας), Μπιρτσάι, Νικογιάννης, Λανάι (60′ Τσιάρας), Κωστούλας, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης, Αναστασίου, Γρούνας, Κυριάκος, Κρανάς (90′ Ράπτης), Τσόγκας (63′ Ν. Βούλγαρης), Ι. Αντζούρης (90′ Ακριβούσης), Π. Βούλγαρης, Χειλάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις