Αγγλικό σκορ στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, Κένταυρος-Γαζής 3-4

Γκολ και θέαμα από τον Κενταύρο και τον Γαζή αφού πέτυχαν συνολικά εφτά γκολ.
Το 1-0 από πολύ ωραίο σουτ του Νιτσάι μετά από ασίστ του Μπογδανίδη στο 35΄.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 47΄με τον Κουτσουνίδη. Στο 55΄το 2-1 από σουτ του Νεγιάννη, μετά από ασίστ του Ανδρέου, ο Κουτσουνίδης στο 66΄και στο 76΄έβαλε μπροστά την ομάδα του κάνοντας χατ-τρικ, το τρίτο…

…γκολ πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε ανατροπή του Μπακογιάννη. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπακογιάννης έκανε το 2-4. Για να έρθει ο Τζήκας με κεφαλιά να μειώσει σε 3-4 μετά από ασίστ του Μπογδανίδη.
Καλές φάσεις για τον Κένταυρο είχαν με τον Μπογδανίδη στο 40΄ και σουτ του Πανάρετο πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι στο 90΄.
Ο προπονητής του Κενταύρου ανέφερε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και άξιζε η νίκη, χαρακτήρισε ανύπαρκτο το πέναλτι που δόθηκε εναντίον τους κάνοντας αρκετά παράπονα για την διαιτησία.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Πότσκα, Τζήκας, Πανάρετος, Χουχονίκος, Πάππος, Νεγιάννης(70΄Τσατσάνης), Νιτσάι, Β. Γώγος, Ανδρέου, Μπογδανίδης, Μητρόπουλος(10΄λ.τρ.Βρέκουλος,80 λ.τρ.Παπαμαρκάκης)
ΑΝΘ.ΓΑΖΗΣ(Κουρούπης): Σαλαμουσάς, Πατρώνης, Κωστάκη, Λάσκος, Σπυρόπουλος, Σιδηρόπουλος(45΄Κουτσουνίδης), Καρασώτος, Κουρτέσης, Μπακογιάννης, Τζοβαρτζής(65΄Τσεπάνης), Παλάσης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις