«Εξοφλήθηκαν οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους»

Στην εξόφληση όλων των οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους προχώρησε η διοίκηση της Νίκης, σύμφωνα με ανακοίνωσε που εξέδωσε. Παράλληλα αναφέρεται στους λόγους που η ομάδα δεν ταξίδεψε από το Σάββατο στην Άρτα, με πρώτον ότι ήταν επιλογή των ποδοσφαιριστών να πάνε αυθημερόν για άγνωστους λόγους.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, θέλει να αναφερθεί στα εμπόδια που ξεπέρασε στο να φθάσει η αποστολή της ομάδας μας στην πόλη της Άρτας.

Πρώτο εμπόδιο η αυθημερόν μετάβαση, την οποία επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές μας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους!

Δεύτερο εμπόδιο αυτό της εξεύρεσης λεωφορείου, αφού η αιφνίδια παύση της συνεργασίας με τον κ. Ευσταθίου – τον οποίο και πάλι ευχαριστούμε δημόσια – έγινε σε μία χρονική στιγμή που τα τουριστικά λεωφορεία είναι δυσεύρετα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το λεωφορείο που πήγε την ομάδα μας στην Άρτα, ήρθε από την πόλη της Κατερίνης με ότι αυτό συνεπάγεται…

Επίσης ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου κ. Τζήμας θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τον οικονομολόγο κ. Δημήτρη Μιχάλη για την άριστη συνεργασία του, μέχρι και την τελευταία στιγμή που αναχώρησε η αποστολή για την πόλη της Άρτας.

Τέλος ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης, ότι η διοίκηση ποδοσφαίρου έχει τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, μετά και την εξόφληση των κοινοχρήστων στα σπίτια τα οποία διαμένουν οι ποδοσφαιριστές μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις