«Κατεβάζει» ρολά η Καλλονή

Στάσεις πληρωμών σε πρώτην παίκτης της ομάδας, αποφάσισε η διοίκηση της Καλλονής με τους νησιώτες να ετοιμάζονται να ρίξουν πρόωρα αυλαία, στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», οι νησιώτες δήλωσαν ότι πλέον δεν μπορούν να πληρώσουν άλλες διακανονισμένες δόσεις από προσφυγές παικτών.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στις 2 Μαϊου εξέπνευσε η προθεσμία, που είχαν οι Λέσβιοι για να πληρώσουν τους Μίροσλαβ Μάρκοβιτς και Άντριου Χογκ, ενώ την Δευτέρα (8/5) έληξε και η προθεσμία που υπήρχε προκειμένου να πληρωθεί ο Κώστας Δαύκος.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές αναμένεται να υπάρξει ενεργοποίηση αφαίρεσης τριών βαθμών, για κάθε έναν από τους παίκτες αυτούς, ενώ με δεδομένο ότι η ομάδα του Βορείου Αιγαίου αποφάσισε να μην δώσει άλλα χρήματα, τότε η ίδια μετά τους αγώνες που ακολουθούν με Χανιά, Καλλιθέα και Παναιγιάλειο και μαθηματικά θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η ίδια να το κάνει από μόνη της, κάτι το οποίο κανένας δεν γνωρίζει,μιας και μεταξύ των αγώνων που έχει να δώσει είναι δύο αγώνες στην Αθήνα με την Καλλιθέα και στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα, και το εάν θα αγωνιστεί σ΄αυτά αποτελεί ερωτηματικό

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις