Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων

Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου για τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας. Συνδιοργανωτές ήταν η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας κα η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου.

Περιγράφοντας την τριήμερη δραστηριότητα του τουρνουά η υπεύθυνη της Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας κα Ράμμου Ιωάννα μας είπε τα εξής:
«Συμμετείχαν στο σύνολο 47 Δημοτικά Σχολεία με 80 ομάδες, 57 μαθητών και 23 μαθητριών. Αγωνίστηκαν περίπου 800 μαθητές. Ήταν μια πραγματική γιορτή για το ποδόσφαιρο, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να χαίρονται την κάθε στιγμή, πετυχαίνοντας τον στόχο που ήταν η χαρά της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθε.
Την πρώτη ημέρα του τουρνουά τους μαθητές και τις μαθήτριες υποδέχθηκαν στις όμορφες εγκαταστάσεις της, στους πρόποδες του Πηλίου, η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής. Στο όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον οι μαθητές και οι μαθήτριες έπαιξαν ποδόσφαιρο, χάρηκαν, διασκέδασαν μέσα στη φύση και στο πράσινο.
Την δεύτερη και την τρίτη ημέρα η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας άνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν τους μαθητές των σχολείων υπό τους ήχους ευχάριστης μουσικής (ευγενική χορηγία του κου Σαλάχα Ιωάννη). Όλοι οι μαθητές και οι όλες οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία εκτός από το παιχνίδι να κάνουν και διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια με την επίβλεψη των γυμναστών της Σχολής Ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας.
Παράλληλα όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που τους συνόδευαν είχαν την τύχη να ακούσουν να μάθουν και ταυτόχρονα να λύσουν τις απορίες σε θέματα διατροφής από τον καταξιωμένο Διατροφολόγο-Διαιτολόγο κ Λάμπη Κωνσταντίνο.
Σε όλη την διάρκεια του τουρνουά δεν έλειψαν από το πλευρό των μαθητών η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και η αξιαγάπητη και τόσο στοργική με όλα τα παιδιά, νοσηλεύτρια Τζένη.
Για άλλη μια φορά ο Γυμναστής της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Βόλου Παπαρίζος Παναγιώτης συντόνισε με το μεράκι, τις γνώσεις και την αγάπη του για τον αθλητισμό όλο το τουρνουά επισημαίνοντας συνεχώς ότι σκοπός ήταν να παίξουν όλοι οι μαθητές χωρίς τον στόχο του νικητή αλλά αποκομίζοντας από την χαρά της συμμετοχής.
Για αυτή την όμορφη διοργάνωση συνεργάστηκαν από την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βλιώρα Γιώργο και τον Αντιπρόεδρο κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη, η κα Ελευθεριάδου Έλλη (Υπεύθυνη Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Αθλητισμού), Παπαρίζος Παναγιώτης, Βασιλειάδου Ράνια, Λεύκας Δημήτρης και Καμμένος Κώστας.
Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κο Σαβελίδη Σωκράτη και τον Αντιπρόεδρο και Διευθυντή Πρωτοβάθμας Εκπαίδευσης κο Πολύζο Γιώργο, οι Ρούσσα Κωνσταντίνα, Ππακρίβος Κώστας Κοντογιάννης Χρήστος, Χουλιαρά Βάσω, Πάντος Χρήστος ,Κοτρώνης Γιάννης, Παπαναστασίου Τάσος, Κατσικόπουλος Βασίλης, και Ράμμου Ιωάννα.
Όλοι προσέφεραν τα μέγιστα για να έχει επιτυχία αυτή η διοργάνωση . Οι Διευθύνσεις των Σχολείων, οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής που προετοίμασαν και συνόδευσαν τους μαθητές και όλοι μαζί συμβάλλουμε μ αυτόν τον τρόπο στη διάδοση του σχολικού αθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος γενικότερα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις