Για την ιστορία του και το γόητρο ο Ολυμπιακός με Αχιλλέα Νεοκ. (pregame)

Το τελευταίο παιχνίδι έδρας τη φετινή χρονιά δίνει σήμερα Τετάρτη 10/5 ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17.00 στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν θα αγωνιστεί με έναν και μοναδικό στόχο. Τη νίκη. Για την ιστορία της, το γόητρο και να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που θα βρεθούν σήμερα στο Πανθεσσαλικό.
Ο Αχιλλέας είναι η ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς, καθώς παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την Αμβρακία Κωστακιών, η οποία και αυτή αγωνίζεται σήμερα με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα. Επίσης, σήμερα (10/5) θα γίνει και το παιχνίδι των Μαύρων Αετών με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, με τον Εθνικό να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, καθώς είναι τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Πάντως, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες εκτός έδρας, έχοντας να επιδείξει μόλις μία νίκη με τη Πύδνα, δύο ισοπαλίες με Ρήγα Φεραίο και Πιερικό και 10 ήττες. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες, με Πύδνα (εκτός) και Αμβρακία Κωστακιών και Πιερικό εντός έδρας.
Ο Κώστας Μπράτσος αντιμετωπίζει ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα. Τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Φαμπρίτσιο Πότσι και ο Άγγελος Κολημήτρας, ενώ τιμωρημένος είναι ο Γιάννης Δωματάς, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστικής της ποινής του.
Αντίθετα, ο Κώστας Οικονόμου προπονείται τις τελευταίες μέρες με την ομάδα, καθώς αποθεραπεύτηκε. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας επιστρέφουν οι Ηλίας Σταύρου (εξέτισε την ποινή του) και Βασίλης Ιωαννίδης (αποθεραπεύτηκε). Ο Κώστας Φλίγκος προπονείται, πλέον, με την ομάδα και σήμερα θα φανεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή (το πιθανότερο είναι να βρίσκεται), καθώς ο Κώστας Μπράτσος θα ανακοινώσει την 18αδα λίγο πριν την αναμέτρηση.
Θα χρησιμοποιηθούν και σήμερα στον Ολυμπιακό ορισμένοι νεαροί παίκτες, με μικρό χρόνο συμμετοχής, τους οποίους θέλει να δώσει ευκαιρίες ο Κώστας Μπράτσος.
* Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Πέλλας με βοηθούς τους Νίκο Δεμερτζή και Γιώργο Ταγκαλίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Κούγκουλος από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Τα εισιτήρια με Αχιλλέα
Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για το σημερινό παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και είναι οι εξής:
Γενική είσοδος: 10€
Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
Άνεργοι ( όσοι ήδη έχουν εγγραφεί στα γραφεία της ομάδας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 15:00.
Οι φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις