Την Ηλιούπολη υποδέχεται η Νίκη για την Α2 πόλο

Να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας προσπαθεί η Νίκη και γι’ αυτό χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα στην εντός έδρας συνάντηση με την Ηλιούπολη, η οποία θα διεξαχθεί στις 20.00 στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας. Η αντίπαλη ομάδα είναι αρκετά δυνατή, αλλά το γεγονός ότι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές θα τερματίσει στην 3η θέση, ίσως την κάνει να εμφανιστεί πιο χαλαρή.

Αν συμβεί αυτό, οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν για να πάρουν τη νίκη που δεν θα τους ανεβάσει μόνο βαθμολογικά, αλλά θα τους τονώσει και το ηθικό για τη συνέχεια. Παράλληλα, θα πάρουν και τη ρεβάνς για την ήττα τους στον α’ γύρο με σκορ 12-7.
Ο προπονητής της Νίκης, Δημήτρης Μπλάνας, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων παικτών. Ο Δημήτρης Γκανάτσιος τραυματίστηκε από χτύπημα αντιπάλου στο ματς του εφηβικού πρωταθλήματος με τον Ν.Ο. Λάρισας και τέθηκε «νοκ άουτ» από τον σημερινό αγώνα. Τραυματίας είναι και ο Νίκος Καραγκούνης, ενώ για προσωπικούς λόγους θα απουσιάσουν και οι Σπύρος Τζαμτζής, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου.
Για την 13η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α2 πόλο θα διεξαχθούν σήμερα στις 20.00 οι εξής αναμετρήσεις:
Νηρέας Γερ.-Μίλων
Α.Ε. Χαϊδαρίου-Ν.Ο. Χαλκίδας
Νίκη-Ηλιούπολη
Ν.Ε. Πατρών-Ο.Υ.Κ.Β.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις