Κ. Μπράτσος: Είχαμε άψογη αγωνιστική συμπεριφορά

Ο Κώστας Μπράτσος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού για την εμφάνισή τους και τη νίκη τους, τονίζοντας σχετικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη και σοβαρή συμπεριφορά τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Ήταν ένα παιχνίδι για μας, που έπρεπε να πείσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, ότι πρέπει να μπουν στο γήπεδο, να παίξουν και να τιμήσουν την φανέλα της ομάδας για την οποία αγωνίζονται. Να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας, στην τελευταία εντός έδρας παρουσία τους.
Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ πως ήμασταν νωχελικοί και δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Ο αντίπαλος έπαιξε σωστά αμυντικά, μας έκλεισε τους χώρους και δεν είχαμε λύσεις. Δεχθήκαμε το γκολ από μια στατική φάση και στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Ήταν καλό για μας που πετύχαμε την ισοφάριση νωρίς.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε σωστά, ασκώντας πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Αυτό απέφερε το δεύτερο γκολ, το οποίο «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι και έφερε το τελικό αποτέλεσμα.
Πιστεύω ότι ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους μας με την εμφάνισή μας. Την Κυριακή παίζουμε με τον Ρήγα στο Βελεστίνο, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε αυτό που κάναμε σήμερα».
Για την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών στην ομάδα στα τελευταία παιχνίδια:
«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε και προσπαθούμε, είναι να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά για να δείξουν την αξία τους. Έκαναν υπομονή όλη τη χρονιά, δούλευαν με σοβαρότητα και βλέπω ότι ανταποκρίνονται. Βάσει του σχεδιασμού της νέας χρονιάς, δηλώνουν «παρών» και αυτό μας ικανοποιεί.
Υποχρέωσή μου είναι να κάνω μια απολογιστική έκθεση, μετά το τέλος της χρονιάς και να γράψω τα συμπεράσματά μου για όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο για τους νεαρούς. Αυτή η έκθεση, πιστεύω, πως θα αξιολογηθεί από την διοικούσα επιτροπή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις