Α. Κόκας: Γινόμαστε πιο δυνατοί και καλύτεροι

Ο Ανδρέας Κόκας, σκόρερ του τέταρτου τέρματος των «ερυθρολεύκων» στο σημερινό παιχνίδι, εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Στις δηλώσεις του ο νεαρός αμυντικός τόνισε:

«Θα ήθελα να πω ένα μπράβο στην αντίπαλη ομάδα, αλλά πάνω απ’ όλα να συγχαρώ την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Αγωνιστικά θέλω να τονίσω πως στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν νωθροί, νωχελικοί μπορώ να πω και όχι αυτοί που έπρεπε.
Μπήκαμε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ. Εκεί μας μίλησε ο προπονητής και παρουσιαστήκαμε στο δεύτερο μέρος με καλύτερη ψυχολογία. Είχαμε καλύτερα πατήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και πήραμε τη νίκη.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος μέχρι και σήμερα είναι δίπλα μας. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και όλοι οι ποδοσφαιριστές επιθυμούμε οι φίλαθλοι της ομάδας να είναι στο πλευρό μας και στο ματς με τον Ρήγα Φεραίο. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να δώσουμε περισσότερες χαρές στους φιλάθλους της ομάδας.
Ο προπονητής, πέρα από έμενα, εμπιστεύεται και άλλους νεαρούς παίκτες και πιστεύω πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Γινόμαστε πιο δυνατοί, και μπορούμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει ακόμη η ομάδα.
Πιστεύω, πως στην έκθεση που θα δώσει προπονητής στη διοίκηση μετά το τέλος της χρονιάς, να βάλει καλό βαθμό σε μας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μας εμπιστεύεται στα τελευταία παιχνίδια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις