Χαμός με τον παρατηρητή διαιτησίας του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Μία… λεπτομέρεια είναι ικανή να τινάξει στον αέρα (και) το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τον ορισμό του Γιώργου Μπίκα ως παρατηρητή διαιτησίας στο ματς της Κυριακής τη στιγμή που ο γιος του φέρεται να εργάζεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ουδείς βέβαια μπορεί να αμφιβάλλει για την εντιμότητα του Γιώργου Μπίκα, ο οποίος μάλιστα έχει δεχτεί βάναυση επίθεση από το παρακράτος του ποδοσφαίρου με τον εμπρησμό του σπιτιού του.
Ωστόσο, ειδικά στις παρούσες τεταμένες συνθήκες και έπειτα από τη μεγάλη ένταση που πυροδότησε η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ με το γκολ-σκάνδαλο στον Βόλο, μοιάζει εξωφρενικό στον αμέσως επόμενο αγώνα να ορίζεται παρατηρητής διαιτησίας ο πατέρας ενός εργαζομένου σε μία εκ των δύο ΠΑΕ.
Διότι μία τέτοια κίνηση είναι εύλογο ότι δημιουργεί ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη καχυποψίας αν κάτι… στραβώσει στο ματς της Τούμπας. Οι συνειρμοί που θα προκληθούν και τα σενάρια που θα προκύψουν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι απολύτως προβλέψιμα και εν πολλοίς αναμενόμενα. Η σπίθα, άλλωστε, είναι ήδη αναμμένη και κάθε εστία μπορεί να αναζωπυρωθεί με το παραμικρό.
Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι απορίας άξιον γιατί οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης δεν επέλεξαν οποιονδήποτε άλλον παρατηρητή για τον συγκεκριμένο αγώνα τη δεδομένη στιγμή ώστε να αποφύγουν τις… κακοτοπιές και να μην ανησυχούν για το τι μπορεί να ακολουθήσει στο – απευκταίο – σενάριο μιας δυο λανθασμένων αποφάσεων από τον Καλογερόπουλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις