Πανελλήνια διάκριση Βολιωτών ποδοσφαιριστών στο φετινό Coca Cola Cup

Ολοκληρώθηκε και το φετινό Coca Cola Cup με τους τελικούς των κατηγοριών, οι οποίοι διεξήχθησαν στο βοηθητικό του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και ανέδειξαν τους νικητές της περιόδου 2016-17. Το Πανελλήνιο αυτό τουρνουά 5Χ5 είναι αποκλειστικά για εφήβους και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο από όλη την Ελλάδα.

Στην κατηγορία 17-19 ετών την 3η θέση πανελλαδικά κατέκτησε η ομάδα Gentzlebriligi, που απαρτίζονταν από Βολιώτες ποδοσφαιριστές. Αναμφίβολα η επιτυχία είναι μεγάλη, αν αναλογιστούμε, πως η συγκεκριμένη ομάδα είχε αριθμητικό μειονέκτημα, έναντι των άλλων ομάδων. Αγωνίστηκαν συνολικά έξι παίκτες, τη στιγμή που οι άλλες ομάδες είχαν οκτώ ποδοσφαιριστές (πέντε που έπαιζαν και τρεις που έρχονταν από τον πάγκο για να ξεκουράζουν τους υπόλοιπους).
Η Gentzlebriligi συμμετείχε για 4η φορά στον διαγωνισμό της Coca Cola. Φέτος, όμως, εκτός από το γεγονός ότι η βολιώτικη ομάδα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον Πανελλήνιους τελικούς στο «Γ. Καραϊσκάκης», έγραψε ιστορία καθώς προκρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στους περιφερειακούς τελικούς.
Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως δεν μιλάμε για μια ομάδα, αλλά για ένα παρεάκι, το οποίο είναι μαζί από το νηπιαγωγείο και καμία ήττα ή αποκλεισμός δεν το έχει διχάσει.
Επιπλέον η Gentzlebriligi κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση πανελλαδικά, στην κατηγορία της, ενώ έχει στόχο να συμμετάσχει και τη νέα χρονιά στο Coca Cola Cup, ελπίζοντας πως μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα.
Κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο με τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και συγκεκριμένα αντιμετωπίζοντας τους: «Είμαστε εδώ» (Πάτρα), Mario Kart (Αγρίνιο), Μπαλτάδες (Θεσσαλονίκη), Freestylers (Μαρούσι), Black Bulls (Αττική).
Η Gentzlebriligi έφτασε μέχρι τον μικρό τελικό της διοργάνωσης και κατέκτησε την 3η θέση, όπως προαναφέραμε, αφού αποκλείστηκε από τους Freestylers, το μεγάλο φαβορί, το οποίο κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία 17-19 ετών του Coca Cola Cup.
Η Gentzlebriligi αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γιώργο Λόρθες, Στάθη Καλλιό, Σπύρο Μάιπα, Ρωμανό Αλεξανδρίδη, Σάσα Ήλιεβ και Απόστολο Κωτούλα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις