Λ. Μπακάλης: Παιχνίδι γιορτή με Ολυμπιακό

Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Βελεστίνο, εκφράζοντας την πίστη του, πως το ματς θα αποτελέσει γιορτή για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Την Κυριακή δίνουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο του Ρήγα Φεραίου και αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να παρουσιάσουμε τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό μας. Θέλουμε να αφήσουμε τους φιλάθλους μας με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη φετινή σεζόν που είναι πετυχημένη αν αναλογιστεί κανείς ότι επιτεύχθηκε σχετικά εύκολα ο στόχος της παραμονής στη Γ’ Εθνική».
Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές ο Ολυμπιακός μοίρασε… τεσσάρες, ενώ ο Ρήγας δείχνει ευάλωτος αμυντικά, μας είπε: «Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για να μας προβληματίζει. Τον Ολυμπιακό τον γνωρίζουμε και μας γνωρίζει. Χρειάζεται να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, ώστε να αποφύγουμε περιττά λάθη και φυσικά να είμαστε δυνατοί στα μαρκαρίσματα. Από κει και πέρα δεν αλλάζουμε σκέψη και φιλοσοφία. Ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλος θα παίξουν και πάλι ορισμένα από τα νεαρά παιδιά της ομάδας τα οποία και αποτελούν το μέλλον του Ρήγα».
Τέλος, ο κ. Μπακάλης απηύθυνε πρόσκληση στους φιλάθλους και των δύο ομάδων να δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του σταδίου Βελεστίνου για να παρακολουθήσουν το ματς: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος, έχοντας επιθετικούς προσανατολισμούς. Ελπίζω πως θα είναι ένας αγώνας-γιορτή για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.
Θέλουμε τους φιλάθλους του Βελεστίνου και των γύρω περιοχών να έλθουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά μας, τα οποία αξίζουν τα εύσημα για την προσπάθεια που καταβάλουν. Όμως και οι φίλοι του Ολυμπιακού θα ήταν καλό να έλθουν να δουν από κοντά τη δική τους ομάδα που και αυτή τελευταία χρησιμοποιεί νεαρούς παίκτες που χρειάζονται στήριξη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις