Επιστροφή Φλίγκου, Δωματά στον Ολυμπιακό Β.

Το προτελευταίο παιχνίδια της χρονιάς δίνει αύριο Κυριακή 14/5 στο Βελεστίνο ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζοντας τον Ρήγα Φεραίο για την 29η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Κώστας Μπράτσος αναμένεται να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής στα νεαρότερα παιδιά της ομάδας, όπως συνέβη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα, υπάρχουν και αρκετά προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών, τα οποία αναγκάζουν την τεχνική ηγεσία να διαφοροποιήσει τα πλάνα της και να αναζητήσει το καλύτερο δυνατό σχήμα.
Για τους Ούγκο Μασάντο και Ηλία Σταύρου η χρονιά ολοκληρώθηκε, καθώς συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο τελευταία παιχνίδια. Τραυματίας είναι ο Βασίλης Ιωαννίδης, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις τους κοιλιακούς και δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Επίσης, ανέτοιμοι θεωρούνται οι Κώστας Οικονόμου και Φαμπρίτσιο Πότσι, οι οποίοι και αυτοί θα μείνουν εκτός.
Στον αντίποδα επιστρέφει ο Γιάννης Δωματάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στη διάθεσή του προπονητή του Ολυμπιακού βρίσκεται και πάλι ο Κώστας Φλίγκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις