Κ. Μπράτσος: Με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία με Ρήγα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι (14/5) με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Κώστας Μπράτσος, με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση:

«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια αγωνιστική πειθαρχία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Με την φιλοσοφία να χρησιμοποιηθούν νεαρά παιδιά, που αγωνίστηκαν στα τελευταία ματς και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα, όσον αφορά τις επιστροφές που θα έχουμε, αλλά και τις απώλειες, λόγω τιμωριών και τραυματισμών.
Η ομάδα παρουσιάζει καλό πρόσωπο και δεν στέκομαι στο γεγονός ότι πετύχαμε τέσσερα γκολ με τη Νίκη και τέσσερα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Στο παιχνίδι, για παράδειγμα, με τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα η ομάδα είχε εξαιρετική παρουσία, καλύτερη μπορώ να πω από ότι στο ματς με τον Αχιλλέα. Τα γκολ δεν ήρθαν, εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου, που ήταν και μικρός και κακός. Θεωρώ, πως και ατομικά και σε συλλογικό επίπεδο, η παρουσία μας σ’ εκείνο το ματς ήταν πολύ καλή, άσχετα αν το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις