Με νίκη σήμερα στέφεται πρωταθλητής ο Απόλλων Λάρ.

Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας ολοκλήρωσαν το Σάββατο (13/05) την προετοιμασία τους, ενόψει του αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, στο γήπεδο Φιλιππούπολης (14/05, 17.00) στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η Σαββατιάτικη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο που θα γίνει την Κυριακή (14/05) το παιχνίδι, παρουσία όλων των μελών της διοίκησης.
Στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο πρόεδρος του «κυανόλευκου» συλλόγου, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, που για άλλη μια φορά μεταξύ άλλων, τους τόνισε, ότι έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη και πίστη στις δυνατότητες τους, όμως τους ζήτησε να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να ανταμειφθούν αγωνιστικά στο τέλος της αναμέτρησης, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ο τεχνικός κ. Σάκης Θεοδοσιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει για τον συγκεκριμένο αγώνα, στους Καρακατσάνη και Πέντα, ενώ επιστρέφουν οι Αγρόδημος και Mutafchiyski.
Στην αποστολή ο κ. Θεοδοσιάδης πήρε όλους τους παίκτες κοντά του και πριν το ματς θα ανακοινώσει ποιοί θα είναι στην 18άδα, που θα δηλωθεί στο Φ.Α. Η ομάδα προετοιμάσθηκε εντατικά όλη την εβδομάδα και όλοι οι ποδοσφαιριστές του λαρισινού συγκροτήματος, έχουν συνειδητοποιήσει πως πρέπει να αγωνισθούν σοβαρά, πειθαρχημένα και δυνατά για να πετύχουν στο ακέραιο, τον σκοπό της νίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις