Πανιώνιος-Παναθηναϊκός αναμετρώνται στη Ν. Σμύρνη

Παναθηναϊκός και Πανιώνιος αναμετρώνται στις 18.15 (Νovasports1) για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Οι «πράσινοι» θα ψάξουν το ] θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη, με την ελπίδα ν’ ανατρέψουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα την κατάσταση σε αυτή τη βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί στα πλέι-οφ και τους θέλει να βρίσκονται πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» πέρασαν περίεργες μέρες και γενικότερα η περίοδος μετά και τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου δεν ήταν καλή, ενώ, το θέμα με τις δηλώσεις των Μπεργκ και Εμποκού που φανερώνουν τη δυσαρέσκεια των παικτών στο θέμα των πληρωμών και των υποσχέσεων της διοίκησης, συνθέτουν ένα προβληματικό σκηνικό. Πρώτη παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην έδρα της πρώην ομάδας του, ως αντίπαλος κόουτς…
Από την πλευράς τους οι Νεοσμυρνιώτες δίχως άγχος και πίεση ξέρουν ότι το θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο ματς θα κάνει πολύ καλό, δεδομένων των επισκέψεων σε ΟΑΚΑ και Τούμπα στα επόμενα παιχνίδια. Δεν υπολογίζονται οι Πλιάτσικας και Ενγκόγκ, επιστρέφουν αρκετοί βασικοί που είχαν εκτίσει τις ποινές τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις