Για το γόητρο Ρήγας και Ολυμπιακός (pregame)

Ρήγας Φεραίος και Ολυμπιακός Βόλου αναμετρώνται σήμερα στις 17.00 στο Βελεστίνο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Το παιχνίδι δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το σημερινό παιχνίδι θα πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο, καθώς στις κερκίδες του σταδίου του Βελεστίνου θα βρεθούν φίλαθλοι και των δύο ομάδων.
Ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κιπτίου και Γκίκα που έχουν σταματήσει τις προπονήσεις, ενώ ούτε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Τσουμπέκος είναι διαθέσιμος, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην ωμοπλάτη.
Όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει ο Βελεστινιώτης τεχνικός, ο Παπαγιάννης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ο Χατζηαθανασίου θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Σπαθή να αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.
Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να προτιμηθούν οι Γκάγκας και Μπόρας λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας από τον Κουσκουρίδα, που ήταν βασικός τις τελευταίες αγωνιστικές..
Οι Αλεξίου και Χίσα θα είναι οι κεντρικοί μέσοι, ενώ πλάγιοι χαφ θα είναι ο Γεωργατζής και ένας εκ των Λάμπρου ή Τσελεπή. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Σέττος και Τζοβάρας.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι: Τσιότρας, Βουραζέρης, Ράπτης, Στ. Μπακάλης, Καναβός, Μπομπότης, Γουτούλης, Κουσκουρίδας, Αραμπατζής και Χότζα. Η 18άδα θα επιλεγεί από τον κ. Μπακάλη λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Μπράτσος θα δώσει και πάλι ευκαιρίες σε παίκτες με μικρό χρόνος συμμετοχής στο πρωτάθλημα λόγω των αναγκαστικών απουσιών των Μασάντο, Σταύρου (τιμωρημένοι), Οικονόμου, Πότσι, Κολημήτρα, Ιωαννίδη (τραυματίες). Στον αντίποδα, είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε στο αρχικό σχήμα τον Φλίγκο μετά από απουσία δύο εβδομάδων λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο είχε υποπέσει.
Τερματοφύλακας θα είναι ο Μπουργάνης, ο οποίος ήταν πολύ καλός στο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την περασμένη Τετάρτη. Δεξιός οπισθοφύλακας ο Στουρνάρας και αριστερός ο Α. Κόκας, ενώ οι Ντόικιτς και Ζώνας θα είναι οι δύο στόπερ.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα τοποθετηθούν οι Σκανδάλης και Ευθυμιάδης. Από τα δεξιά θα κινείται ο Δωματάς και από τα αριστερά ο Δ. Κόκας, ενώ ο Κέρι θα κινείται λίγο πιο πίσω από τον Φλίγκο, που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Αναστασίου. H 18αδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης.
Το σημερινό παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Αγγελούλης της ΕΠΣ Λάρισας, έχοντας βοηθούς τους Χρήστο Καραγιάννη Ευθύμη Τσιμπρίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Θανάσης Παπακώστας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις