Για την επιστροφή στις νίκες με Διαγόρα Σεβαστής (pregame)

Τον Διαγόρα Σεβαστής φιλοξενεί η Νίκη Βόλου στο «Π. Μαγουλάς» (14/05, 17:00)στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής. Για τις δύο ομάδες δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο γεγονός που πιθανόν να αποτελέσει προϋπόθεση για να διεξαχθεί ένα ελεύθερο παιχνίδι, παρουσιάζοντας όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα στους φίλους της Νίκης που θα δώσουν το παρών στον αγώνα.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος προτίθεται να δώσει και πάλι ευκαιρίες σε παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ώστε να βγάλει κι ο ίδιος πιο ασφαλή συμπεράσματά του ενόψει της τελικής έκθεσης που θα συντάξει στο τέλος του πρωταθλήματος. Ο Βολιώτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παρασκευαΐδη και Παπαγεωργίου που αναφέρονται ως τραυματίες ενώ απών θα είναι και ο Χατζόγλου καθώς θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Δωρεάν και πάλι η είσοδος

Προαιρετικό θα είναι το εισιτήριο στον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής όπως ίσχυσε και σ’ αυτόν με τους Μαύρους Αετούς, ανακοίνωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης. Ο κ. Τζήμας θα καλύψει τα έξοδα της διαιτησίας και του αγώνα όπως έκανε σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα, αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 κάνει γνωστό στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, πως η είσοδος στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον Διαγόρα Σεβαστής στο “Π. Μαγουλάς” θα είναι και πάλι ΔΩΡΕΑΝ για τους φιλάθλους!

Η “συγνώμη” τόσο για την βαριά ήττα στο Βολιώτικο ντέρμπι, αλλά πολύ περισσότερο για την μη πραγματοποίηση του στόχου της ανόδου, δεν αρκεί…

Ο πρόεδρος της Διοίκησης κ. Σάκης Τζήμας θα εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, καλύπτοντας εξ΄ ολοκλήρου και πάλι τα έξοδα διαιτησίας, όπως κάνει από την αρχή της σεζόν.

Βέβαια εισιτήρια θα υπάρχουν, για όσους φιλάθλους θέλουν, προαιρετικά πάντα, να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα.

Οι διαιτητές

Τον αγώνα Νίκη Βόλου – Διαγόρας Σεβαστής που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 5:00μ.μ., ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Σπύρος Ζιαμπάλας από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Δόσκορης και Γιώργος Λιτοσελίτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ματθαίος Κοφίτσας από τα Τρίκαλα.

Για τον κ. Ζιαμπάλα αυτό θα είναι το τρίτο του παιχνίδι στη Γ’ Εθνική καθώς έχει “σφυρίξει” και τους αγώνες Αστέρας Π. – Τηλυκράτης 1:1 (11/12/16) και Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕ Ιστιαίας 1:2 (12/3/17).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις